Składniki:
kilkanaście sporych pieczarek200g mięsa mielonego
czerwona cebula
żółty ser
sól, pieprz, chili, słodka papryka
Sposób przygotowania:
Pieczarki myjemy, osuszamy i usuwamy z nich nóżki oraz drążymy w nich zagłębienie. Nóżki oraz
wydrążoną część pieczarek siekamy. Na maśle szklimy cebulę i dodajemy mięso mielone, smażymy. Gdy mięso częściowo się usmaży dodajemy posiekane fragmenty pieczarek. Doprawiamy do smaku i smażymy wszystko razem. Gotowy farsz przekładamy do wydrążonych kapeluszy. Przykrywamy serem. Pieczemy w piekarniku około 15 minut. Gotowe:)Smacznego:)
32 year old Assistant Manager Courtnay Matessian, hailing from Haliburton enjoys watching movies like Claire Dolan and Quilting. Took a trip to Kathmandu Valley and drives a Bentley Speed Six Tourer. kliknij ten
OdpowiedzUsuń