Składniki( na 12 ciastek):
160ml mleka kokosowego4 łyżki cukru kokosowego
5 łyżek mąki kokosowej
3/4 (około100g) wiórków kosowych
3/4 tabliczki mlecznej czekolady
Sposób przygotowania:
Czekoladę siekamy na dość drobne kawałki. W misce mieszamy wiórki, mąkę, cukier i kawałki
czekolady. Dodajemy mleko kokosowe i mieszamy az składniki się połączą. Z ciasta formujemy równej wielkości ciasteczka i układamy na wyłożonej papierem do pieczenia blaszce. Pieczemy przez około 45-50 minut w 180 stopniach- aż ciastka się zarumienią. Gotowe!Smacznego:)
Pyszności :)
OdpowiedzUsuńoj tak!:)
UsuńMnie juz zlapaly - wystarczylo spojrzec :) Podejrzewam, ze moglabym sie od nich uzaleznic!
OdpowiedzUsuńMaggie- jeśli lubisz kokos i czekoladę to uzależniłyby z pewnością:)
Usuń