Uwielbiam wyprawy do lasu po grzyby, a zwłaszcza łowy zakończone solidnym zbiorem borowików. Choć jedzenie grzybów na surowo może wydać się nieco kontrowersyjne to wierzcie mi- są idealne! Mam cichą nadzieję, że to nie ostatni raz w tym roku kiedy przygotowałam tą pyszną przystawkę:)
Składniki:
kilka niewielkich zdrowych borowików szlachetnychsok z cytryny
oliwa z oliwek extra virgin
pieprz
sól morska
parmezan
kilka gałązek świeżego tymianku
Sposób przygotowania:
Smacznego:)
Carpaccio jest obłędne uwielbiam, ten smak i zapach! Sezon grzybowy zawsze powiązany jest z sezonem dyniowym polecam Ci więc sernik dyniowy jest bardzo smaczny! Pozdrawiam
OdpowiedzUsuń44 year-old Help Desk Operator Esta Tolmie, hailing from Dolbeau enjoys watching movies like My Gun is Quick and Computer programming. Took a trip to Rock Drawings in Valcamonica and drives a Navigator. zrodlo obrazu
OdpowiedzUsuń